Strada Dosul Cerbului 453 C, Comuna Poiana Marului-Brasov, Romania

Regulament Intern

  • Utilizarea echipamentelor de gătit/încălzit în camerele este strict interzisă.Conducerea Cabanei Poiana Marului Ranch  își rezervă dreptul de a evacua  persoanele care aduc și utilizează astfel de echipamente.
  • Spațiile de cazare au o suprafață în funcție de tipul camerei si pot avea urmatoarele facilitati:balcon,vedere la munte,vedere la gradina,cadă cu hidromasaj,izolare fonica,terasa,minibar,articole de toaletă gratuite,halat de baie,seif,toaletă,cadă sau duş, prosoape,lenjerie de pat,priză lângă pat,produse de curățenie,hipoalergică,birou,TV cu ecran plat, papuci de casă,telefon ,facilităţi de călcat,canale prin satelit,incălzire,uscător de păr,serviciu de trezire/ceas deşteptător,mochetă/gresie,garderobă sau dulap,etaje superioare accesibile doar pe scări si cameră(e) comunicantă(e) disponibilă(e),suport de haine,pat pliant,hârtie igienică,dezinfectant pentru mâini,detector de monoxid de carbon.
  • Camerele pot fi dotate cu răcitoare tip minibar.Răcitoarele minibar nu oferă condițiile și volumul necesare depozitării alimentelor.
  • S.C. Poiana Marului Ranch S.R.L. nu răspunde de obiectele sau valorile uitate, pierdute, nesupravegheate sau neprotejate,în incintă sau în perimetrul exterior al proprietății.Nu dispunem de camere de supraveghere video.
  • Modificările orelor de check-in și/sau de check-out cerute de clienți vor putea fi confirmate în limita disponibilităților.
  • Nu se permite introducerea și consumul mâncărurilor și băuturilor aduse din exterior. Conducerea Cabanei Poiana Marului Ranch nu își asumă responsabilitatea riscului și efectelor consumului în incinta proprietății de alimente și băuturi din surse neverificate .
  • Cabana Poiana Marului Ranch dispune de o parcare gratuita care poate fi utilizată de către clienți, după principiul “primul venit, primul servit”, în limita locurilor libere și nu își asumă răspunderea pentru bunurile de valoare lăsate în autovehicule.
  • Conexiunea de internet wireless este disponibilă gratuit în camere și în toate spațiile publice ale proprietății.
  • Orice reclamație se va face la Recepție în timp util pentru a permite remedierea problemelor sesizate și vor fi rezolvate pe cale amiabilă.În cazul în care acest lucru nu este posibil, diferendul va fi dedus spre soluționare instanțelor/organelor competente din Romania.Nu vor fi luate în considerare reclamațiile formulate ulterior plecării din Pensiune.
  • Atât Clientul cât și S.C. Poiana Marului Ranch S.R.L sunt absolviți de orice răspundere în cazuri de forță majoră (cazuri independente,neprevăzute și ireparabile).Cazul de forță majoră va fi notificat în scris în termen de 3 (trei) zile de la producere,iar dovada de forță majoră se va efectua prin certificat constatator emis de către Camera de Comerț și Industrie a României.Forța majoră nu absolvă clientul de plata integrală a serviciilor prestate până în acel moment.Contravaloarea serviciilor achitate, dar neefectuate va fi returnată după 30 zile de la începerea forței majore.