Strada Dosul Cerbului 453 C, Comuna Poiana Marului-Brasov, Romania

Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii se aplica direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin email,formulare de rezervare sau telefon. Accesul si uitlizarea site-ului “pensiunepoianamarului.ro“ se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea siteului si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii cu toate consecintele care decurg din acceptarea lor.

1.Acces si Copyright

S.C. Poiana Marului Ranch S.R.L. vă pune la dispoziție un sistem automat care vă oferă posibilitatea de a căuta și verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita acestor servici prin e-mail,telefonic sau prin plata unui avans minim  prin intermediul unui sistem externalizat si securizat de plăți on-line.

Va oferim acces liber la site-ul “pensiunepoianamarului.ro“ si va autorizam sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, non-comerciale. Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de S.C. Poiana Marului Ranch S.R.L..

Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris a S.C. Poiana Marului Ranch S.R.L ..

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul si logo-urile si orice alte materiale prezente pe site, sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea S.C. Poiana Marului Ranch S.R.L sau a clientilor sai.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site de catre alte site-uri , fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla, S.C. Poiana Marului Ranch S.R.L  isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare .

Site-ul “pensiunepoianamarului.ro“ sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului legaturi ( „link” -uri) catre alte pagini sau resurse Web.

Site-ul “pensiunepoianamarului.ro“ nu garanteaza, nu este si nu poate fi facuta responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma acestora, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie  prin intermediul site-ului “pensiunepoianamarului.ro“ intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drepturi de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

S.C. Poiana Marului Ranch S.R.L isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-ului, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita S.C. Poiana Marului Ranch S.R.L prin site-ul “pensiunepoianamarului.ro“ sau a parteneriilor sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

2.Disponibilitatea serviciului

S.C. Poiana Marului Ranch S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

S.C. Poiana Marului Ranch S.R.L nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie, pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

S.C. Poiana Marului Ranch S.R.L poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice  si nu au caracter retroactiv.

3.Absolvirea de raspundere

Acceptand sa utilizati acest website, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: utilizarea site-ului se face pe propria raspundere! S.C. Poiana Marului Ranch S.R.L se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anumit scop.

S.C. Poiana Marului Ranch S.R.L  prin site-ul “pensiunepoianamarului.ro“ nu ofera nicio garantie ca:

-informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

-rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;

-calitatea oricaror servicii sau informatii  obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului va satisface toate cerintele;

-orice eroare de program va fi corectata;

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutul site-ului. Nicio informatie obtinuta de la site-ul “pensiunepoianamarului.ro“ sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie daca nu este stipulata expres in acesti termenii si conditii de utilizare.

S.C. Poiana Marului Ranch S.R.L nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date, sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile chiar daca S.C. Poiana Marului Ranch S.R.L a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi, rezultand din:

-utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului ;

-costul procurarii de  servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul “pensiunepoianamarului.ro“

-acces neautorizat care a dus la deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

-declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

-orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Acest site este oferit in aceasta forma, fara alte garantii,„asa cum este”  ! “